Tarieven en vergoeding

Bellefleur Kindertherapie heeft een contract met de gemeenten uit de regio Amsterdam/ Zaanstad. Hieronder vallen onder andere Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Woont jouw kind in een van deze gemeenten, dan kan de zorg, na verwijzing door huisarts of lokaal team, worden vergoed. Voor meer informatie over tarieven en vergoedingen kun je contact met mij opnemen.

Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per mail te worden afgezegd. Annuleringen op kortere termijn worden in rekening gebracht.

Voor de algemene voorwaarden van Bellefleur Kindertherapie, klik hier.

Voor het privacyreglement van Bellefleur Kindertherapie, klik hier.

Voor de privacy policy website van Bellefleur Kindertherapie, klik hier.

 

Niet tevreden

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan hoor ik dat natuurlijk het liefst heel graag zelf. Dan hoop ik dit in een gesprek samen te kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging, de NFG. In navolging van deze wet ben ik via de NFG aangesloten bij een geschillencommissie. Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg met als licentienummer 180321R. En val ik onder hun tuchtrecht (TCZ).

 

< Terug naar Tarieven

Jidske Steenwinkel van Bellefleur Kindertherapie is werkzaam in Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en omgeving.