Over mij

Mijn naam is Jidske Steenwinkel. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een dochter en een zoon. Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik mij in 2002, na de geboorte van onze dochter, omgeschoold tot leerkracht in het basisonderwijs. Sinds die tijd sta ik als leerkracht voor de klas. Eerst heb ik jarenlang in het speciaal onderwijs gewerkt, sinds een aantal jaren sta ik voor de klas op een reguliere basisschool.

Als mens en als leerkracht heb ik gemerkt dat mijn hart vooral uitgaat naar kinderen die het ergens moeilijk mee hebben. Ik help hen graag met het vinden van een oplossing voor hun klacht of probleem. Elke keer weer is het een uitdaging om samen met een kind te kijken hoe het zijn of haar kwaliteiten en mogelijkheden kan inzetten om een oplossing te vinden of om er beter mee om te gaan. Vertrouwen, erkenning en empathie zijn hierbij voor mij heel belangrijk.

Om deze kinderen te helpen heb ik een post-HBO opleiding integratieve kindertherapie gevolgd. In februari 2013 ben ik beëdigd tot integratieve therapeutcoach.

Mijn opleidingen:
• Integratieve Kindertherapie
• Pabo, Pedagogische Academie voor Basisonderwijs
• Vrije Universiteit Brussel, Aanvullende studies van het Publiek Recht,
•optie Internationaal en Europees Recht (post – doctoraal)
• Vrije Universiteit Amsterdam, Algemene Letteren

Bellefleur Kindertherapie

Neem contact op!

6 + 13 =