Tarieven en vergoeding – inmiddels niet meer geldig.

Tarieven

Kennismaking is geheel vrijblijvend

Intake- en vervolggesprek:                      €xx,-

Kindsessies en vervolgsessies:                €xx,-

Ouder- en evaluatiegesprekken:             €xx,-

Observaties en gesprekken op school:   €xx,-

Telefonisch consult langer dan 15 minuten:  €20,00 per 15 minuten

De tarieven zijn geldig vanaf 1 juni 2018 – inmiddels verlopen.

Aan het einde van de maand ontvang je een digitale factuur.

Voor de aanmelding is geen verwijzing van de huisarts nodig. De kindsessies en oudergesprekken duren 50 minuten tot een uur.

Tijdens de sessies maak ik soms gebruik van videobeelden of audio opnames ten behoeve van mijn eigen ontwikkeling. Deze opnames blijven in mijn bezit en zijn voor eigen gebruik. De opnames worden na gebruik vernietigd.

Vergoeding

Afhankelijk van je polis worden de kosten voor integratieve kindertherapie vergoed door diverse ziektekostenverzekeraars. Op de website van beroepsvereniging NFG staat een overzicht van deze verzekeraars. Bij navraag over vergoeding door je verzekeraar is het belangrijk te vermelden dat ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NFG (registratienummer 8784), koepelorganisatie RBCZ (licentienummer 180321R) en SKJ (registratienummer 100025389). Bij veel verzekeraars valt mijn behandeling onder ‘alternatieve zorg’ of ‘psychosociale zorg’. Kamer van Koophandel: 59318368.

Bellefleur Kindertherapie heeft een contract met de gemeenten uit de regio Amsterdam/ Zaanstad. Hieronder vallen onder andere Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Woont jouw kind in een van deze gemeenten, dan kan de zorg, na verwijzing door huisarts of lokaal team, worden vergoed. Voor meer informatie over tarieven en vergoedingen kun je contact met mij opnemen. Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per mail te worden afgezegd. Annuleringen op kortere termijn worden in rekening gebracht.

Niet tevreden

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan hoor ik dat natuurlijk het liefst heel graag zelf. Dan hoop ik dit in een gesprek samen te kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging, de NFG. In navolging van deze wet ben ik via de NFG aangesloten bij een geschillencommissie. Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg met als licentienummer 180321R. En val ik onder hun tuchtrecht (TCZ).

Algemeen

Voor de algemene voorwaarden van Bellefleur Kindertherapie, klik hier.

Voor het privacyreglement van Bellefleur Kindertherapie, klik hier.

Voor de privacy policy website van Bellefleur Kindertherapie, klik hier.